Du er her: Skip Navigation LinksHjem \ TRINE K \ Om Trine K

Om Trine K

Om TRINE K

Jeg vil meget gerne byde dig velkommen til min nye webshop TRINEK.com. En dansk webshop med håndplukkede designvarer til dig og din bolig. TRINE K er et unikt univers skabt til dig, der elsker ny inspiration og personlighed i din garderobe og i dit hjem.

Min butik TRINE K i Vejle er lige fyldt 13 år. Min passion for mode er stadig stor, og jeg glæder mig hver gang, når de nye ting kommer ind i butikken. Jeg elsker at hjælpe mine dejlige kunder med at finde det helt rigtige outfit til deres garderobe. Jeg går gerne en ekstra omvej for at finde det helt rigtige til TRINE K´s univers. Flere gange om året rejser jeg til Pris for at finde nyt til butikken, bl.a. er det her jeg finder butikkens flotte festkjoler. Jeg har også en hel unik samling af vintage tøj fra 60érne til 80érne.

TRINE K har også rigtig meget brugskunst, jeg prøver hele tiden at finde de nye upcoming mærker til butikken, så du altid finder et anderledes udvalg hos TRINE K. Jeg er selv rigtig glad for vintage interiør fra 60erne og 70erne og elsker at ”støvsuge” markederne i danmark og udlandet for flotte mahognimøbler, dekorativ keramik og smukke krystal glas, som noget helt nyt også kan købes hos TRINE K.

Mine mange års erfaring og ekspertise fra butikken videreføres i webshoppen, så du også her vil få en unik shopping oplevelse, hvor den gode service vil altid være i højsædet.

Hos os handler du trygt - sikkerheden er i top.

Velkommen indenfor i TRINE K´s univers, jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Kærlig hilsen

 TRINE K 

   
TRINE K - Stanghedevej 33, Dollerup - 8800 Viborg - Telefon 75 72 26 80 - E-mail butik@trinek.com - CVR 51427211

HANDELSBETINGELSER
Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
DankortEuroCard / MasterCardMaestroVisaVisa Electron

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Klik her for vores mobilside